Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Del MONTE Espresso Speciality ιδρυθήκε με στόχο να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και καινοτομίας στους τομείς της επεξεργασίας και εμπορίας ειδών καφέ.

Mέσω του ευρύτατου πελατολογίου της, εξυπηρετεί πανελληνίως τις ανάγκες Β2Β τόσο σε παραγωγικές μονάδες μεγάλης κλίμακας όσο και σε μικρότερα σημεία πώλησης. Στην υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής μας, φτάνουν καθημερινά απο όλο τον κόσμο ποικιλίες καφέ υψηλής ποιότητας που έχουμε ελέγξει και επιλέξει προσωπικά, με έμφαση στην λεπτομέρια της μέγιστης ποιότητας της πρώτης μας ύλης.

SPECIALITY

Ο βασικότερος σκοπός μας είναι η διασφάλιση της σταθερότητας και της ποιότητας του πραγματικού speciality καφέ που θα προσφέρετε στους πελάτες σας. Με την χρήση του απόλυτα σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, οι καφέδες μας μετατρέπονται σε σειρές προιόντων που μπορούν να καλύψουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες κάθε επιχείρησης. Η μονάδα μας λειτουργεί σε καθημερινή βάση για να σας προσφέρουμε πάντα υψηλού επιπέδου φρεσκοκαβουρδισμένους speciality καφέδες.

AFTER SALES SUPPORT

Η  Del MONTE Espresso Speciality δινει ουσιαστικη βαρυτητα στις σχεσεις που αναπτυσσει με τους πελατες της και δια μεσου της αριστα εκπαιδευμενoυς τεχνικους και έμπειρους baristi, βρισκεται διαρκως στην διαθεση σας, καταγραφοντας ανελλιπως τις εκαστοτε αναγκες σας προτεινοντας παντοτε εξειδικευμενες ιδεες και λυσεις.

PRIVATE LABEL

Η  Del MONTE Espresso Speciality  αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών ψησίματος καφέ και της δημιουργίας εξειδικευμένων χαρμανιών της επιλογής σας.